Befektetőknek

A Kategora Hungary a spanyol Kategora Real Estate magyar leányvállalataként több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlanok eladásával, üzemeltetésével és fejlesztésével.

Teljes körű tevékenységünket a budapesti ingatlanpiac mélyreható ismeretével és magasan képzett munkatársaink munkájának köszönhetően látjuk el.

Amit kínálunk ügyfeleink részére:

 • Megfelelő bérlők megtalálása;
 • Bevételek és kiadások kezelése;
 • Közös képviselettel való  kapcsolattartás;
 • Aktuális jogi és számviteli környezetről való felvilágosítás legyen szó hazai, EU-s és 3. országból érkező befektetőről;
 • Ingatlan bútorozása és fejlesztése.

 

QDEA

Ezeken a területeken állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Ingatlanbefektetési tanácsadás: célunk, hogy ügyfeleinket professzionális befektetési megoldásokhoz segítsük. Tanácsadásunknak köszönhetően nemzetközi és hazai ügyfeleink befektetései a piaci átlag feletti hozamot is elérhetik. Legfontosabb szempontunk, hogy befektetőinket a legjobb ingatlanokhoz juttassuk hozzá. Ennek érdekében folyamatosan figyeljük a fejlődő kerületeket is, újabb és legmagasabb hozamot hozó ingatlanbefektetési lehetőségek után kutatva.

Ingatlankezelés, teljes körű ingatlan üzemeltetés: teljes körű ingatlanüzemeltetési és bérbeadási tevékenységünk célja, hogy ügyfeleink ingatlanbefektetései a leghatékonyabb módón térüljenek meg. Magas színvonalú szolgáltatásunkat ügyfeleinkre szabjuk, aminek köszönhetően tehermentesítjük őket az ingatlanjaikkal kapcsolatos ügyintézéstől.

Az általunk kezelt többszáz apartmant külföldi egyetemi hallgatók, illetve Budapesten dolgozó külföldi vezetők bérlik.

A Kategora Hungary ügyfeleinek hozzáférést biztosít egy ingatlankezelő portálhoz a QDEA-hoz.

A QDEA segítségével ügyfeleinknek teljes átláthatóságot, transzparenciát biztosítunk ingatlanjaikkal kapcsolatban. A portál használatával a következő információkat érhetik el:

 1. Bérlőkre vonatkozó adatok
 2. Ingatlannal kapcsolatos dokumentumok (pl. bérleti szerződés)
 3. Bevételek kimutatása
 4. Ráfordítások, kiadások kimutatása

Jelenlegi ügyfélkörünk igényeinek megfelelően

 • 3 budapesti apartman szállodát
 • több 100 ingatlan menedzselünk.

 

Ingatlankezelési referenciáink: