LAKÁSVÁSÁRLÓKNAK

Lakásvásárlás iránt érdeklődő ügyfeleinket a budapesti újszerű lakásainkat felölelő ingatlanportfóliónkkal, illetve az új építésű lakásaink bemutatásával várjuk.

INGATLANPORTFÓLIÓNK

Újszerű lakásaink

Ingatlanportfóliónk olyan újszerű és azonnal költözhető budapesti lakásokat tartalmaz, amelyek kiváló lokációval – elsősorban központi kerületekben – rendelkeznek, és megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Ízelítő eladásra kínált lakásainkból:

INGATLANFEJLESZTÉSI PROJEKTJEINK

Új építésű lakásaink

A Kategora Hungary a budapesti ingatlanpiac mélyreható ismeretével és többéves szakértelmével látja el teljes körű tevékenységét.

Az utóbbi években – a hazai lakossági igényeknek megfelelve – elindítottuk ingatlanfejlesztési és kivitelezési üzletágunkat is, melynek keretében több saját projektet bonyolítottunk le sikeresen.

V14 Residence, VII. kerület

Budapest belvárosában, a folyamatosan fejlődő VII. kerületben található a V14 Residence, amely ingatlanfejlesztési projektünk és ingatlankezelési referenciánk is egyben.

A befektetők körében népszerű VII. kerületben és Budapest egyik legkedveltebb részén, a Király utca közelében épült lakások nemcsak biztonságot, de kiemelkedően magas hozamot jelentenek tulajdonosaik számára. A bérlők számára ideális a lakások elhelyezkedése, mivel a közeli utcákban lépten-nyomon éttermekre, kézműves és egyedi üzletekre bukkanunk és számos nevezetesség is gyalog elérhető.

 

Az impozáns műemlék társasházban számos fejlesztési munkálatot végeztük el, aminek köszönhetően növekedett a lakások értéke és a befektetők száma is:

  • elegáns, loft lakások kialakítása a meglévő legfelső emelet lakásainak felújíásával és egy plusz emelet ráépítésével;
  • teljes homlokzat és kapu magas színvonalú és korhű rekonstrukciója;
  • az egész lépcsőház megújítása;
  • a belső udvar teljes átalakítása és felújítása.

www.v14.hu

Gömb Ház, XIII. kerület

Legújabb projektünknek köszönhetően ügyfeleink a főváros szintén nagyon kedvelt kerületében, a XIII. kerületben vásárolhatják meg lakásainkat.

Gömb Ház, Gömb utca 19-21.

125 lakásos társasház zöld környezetben

Amivel többet nyújtunk, mint versenytársaink:

  • Kiváló elhelyezkedés: Angyalföld szívében, csendes mellékutcában, mégis csak pár percre a metrótól;
  • Alacsony fenntartási költség;
  • Innovatív műszaki megoldások;
  • Modern lakáselrendezés és jelentős zöld terület, belső kert;
  • Előnyös pénzügyi megoldások: illetékkedvezmény, állami támogatások igénybe vétele (CSOK, kamattámogatási hitel), rugalmas fizetési ütemezés;
  • Garantált kivitelezés és beruházói garancia.

www.gombhaz.com