+ 36 1 353 9411

Date

Értékálló befektetés: lakássá átminősített irodai funkciójú ingatlan

Ismerje meg komplex ingatlatfejlesztési projektünket, amit Budapest belvárosában valósítottunk meg! Kedvező áron vásároltuk meg a Székely Bertalan utcai, irodaként bejegyzett banki visszavett ingatlant. Felújítottuk, szem előtt tartva, hogy az Airbnb rövid távú lakáskiadás szempontjainak tökéletesen megfeleljen, és átminősíttettük lakássá. Így egy kedvező árú, megbízható befektetési lehetőséget tudunk kínálni ügyfeleinknek.

A 63 nm alapterületű ingatlan a Székely Bertalan utca 11. szám alatt található. Az Andrássy úttól 5 perc sétával elérhető, éttermek, kávézók, múzeumok, szolgáltató helyek sokasága várja a környéken lakókat. Kiváló rekreációs lehetőségeket nyújt a közelben a megújult Városliget, a környéken található sportlétesítmények és a Széchenyi fürdő. A Bajza utcai és Kodály köröndi földalatti megállók közelsége gondoskodik róla, hogy a szűken vett belváros percek alatt elérhető legyen.

Szakmai felkészültségünknek és nagy tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, mire kell figyelni a banki visszavett ingatlanoknál. Így minden körülményt alaposan körbejárva egyértelműen láttuk, hogy érdemes beruházni ebbe az ingatlanba.

Az ingatlan önkormányzati engedélyeztetéshez kötött, iroda funkciójú volt. A befektetési célnak megfelelően lakássá minősítettük. A rövid távú lakáskiadást, mint célt szem előtt tarva teljesen felújítottuk a saját magunk által készített átalakítási és látványtervek alapján. A lakást nappali + 2 hálószobássá alakítottuk, ezzel plusz férőhelyeket hoztunk létre. A home staging területén is nagy tapasztalatunk van, így a lakást mi magunk be is rendeztük, szintén a rövid távú lakáskiadás szempontjaira fókuszálva.

Komplex ingatlanfejlesztési és -befektetési szolgáltatásokat nyújtunk, így a kivitelezés lebonyolítását, az értékesítést, a jogi ügyek intézését és az ingatlan befektetésekkel kapcsolatos ügyintézést is teljességgel mi magunk végeztük.

A felújított és lakássá átminősített ingatlant kiváló belvárosi lokációja is alkalmassá teszi a rövid távú lakáskiadásra, így remek befektetési lehetőséget kínál, piaci hozamokat meghaladó megtérüléssel. Cégünkre rábízhatja az Airbnb üzemeltetést is, így tapasztalatunknak köszönhetően Ön a kísérletezésre és a lakáskiadásra szánt időt és energiát megspórolva érhet el mihamarabb jó megtérülést.

Ha megbízható és magas hozamú befektetést keres, forduljon hozzánk bizalommal!

További
bejegyzések

Ne maradjon le új ingatlan projektjeinkről, fejlesztéseinkről! 

Iratkozzon fel hírlevél listánkra és tájékoztatást küldünk induló és aktuális projektjeinkről. 

kategora-logo-big

+ 36 1 353 9411

budapest@kategora.com

Kategora Real Estate Kft.
Székhely: 1082 Budapest, Kisfaludy utca 3. III. em. 5.
Cégjegyzékszám: 01 09 914139
Adószám: 14662836-2-42
 
Adatvédelmi nyilatkozat

2023 Kategora Real Estate. Minden jog fenntartva!